"We are a family kind of Restaurant"

Welkom bij Pans and Grills!


Wij willen u van harte verwelkomen bij Pans & Grills in Voorburg, waar Walter Bogaert en zijn familie, hun liefde voor het koken, eten en wijn met u zullen delen. Walter leerde koken van een Sardijnse chef-kok in Cyprus, die zijn passie voor het koken heeft aangewakkerd. Na 15 jaar wonen in Cyprus, keerde hij met zijn familie terug naar Nederland voor een andere baan. Hij werkte in de IT-afdelingen van de grote bedrijven, maar had altijd de droom om een restaurant te openen. Op 12 augustus 2014 kwam zijn droom uit en opende hij met zijn familie het restaurant met het motto: 

“We are a family kind of restaurant”!

Het eten en de wijn

Op onze menukaart vindt u een diversiteit aan authentieke Cypriotische gerechten met invloeden van de Franse, Italiaanse, Catalaanse en Midden Oosterse keuken. We maken gebruik van recepten die zich al decennia in onze familie bevinden. 

Onze wijnen zijn zorgvuldig gekozen voor onze Cypriotische keuken en als enige restaurant in Nederland serveert Pans & Grills Cypriotische wijnen.

Afhaal

Wilt u snel iets te eten voor thuis? De chef-koks van Pans & Grills kunnen alles op het menu voor u bereiden om thuis te eten.

Lunch

Voor groepen groter dan 15, openen wij ook voor de lunch. Wij verzoeken u om de reservering ​​ten minste drie dagen van tevoren te maken .

Catering

         

Heeft u een bruiloft of een verjaardagsfeestje of een ander evenement? Maakt u zich geen zorgen, want wij kunnen ook catering verzorgen 

______________________________________________________________________________________________

 

We would like to welcome you to Pans & Grills in Voorburg, where Walter Bogaert and his family share with you their love for cooking, food and wine. Walter learned to cook from a Sardinian chef in Cyprus, which sparked his passion for cooking. After 15 years of living in Cyprus he and his family returned to The Netherlands for a different job. He worked in the IT department of big companies, but always had the dream of opening a restaurant. On August 12th 2014 his dream came true and together with his family, he opened the restaurant with the motto:

 “We are a family kind of restaurant”!